Lista på produkter efter tillverkare Aurdel / Deltaco AB

Filtrera på
Kategorier
Price
kr kr
Filter
Julglöd LED Stickad Mössa - One Size
Festlig, Praktisk & Värmande - LED Julglöd Stickad Mössa Dra på dig värmen och julefriden med vår Julglöd LED Stickad Mössa. Denna one-size-mössa är inte bara praktisk för att hålla huvudet varmt under decembers kyla, den lyser upp vintermörkret med inbyggda LED-lampor för extra julstämning. Tillverkad i mjuk stickad design, ger denna julmössa en bekväm passform för alla. Perfekt för den som älskar julen och vill sprida lite extra glädje med ett unikt LED ljus. En festlig kombination av mode och funktion som garanterat kommer att göra din december mer minnesvärd.
199,00 kr
VinterMelodi Stickad Mössa med Inbyggda Hörlurar - Vit
Glöm frysa om öronen med VinterMelodi Stickad Mössa med Inbyggda Hörlurar - VitVinterMelodi Stickad Mössa med Inbyggda Hörlurar - Vit är den perfekta lösningen för dig som älskar att lyssna på musik under de kalla vintermånaderna. Denna stickade mössa är utrustad med inbyggda hörlurar för att ge dig den bästa ljudupplevelsen medan du håller dig varm. Dessutom är den tillverkad av mjuk och hållbart material, vilket gör att den håller länge och ger extra komfort. Så om du är trött på att välja mellan att frysa om öronen eller att njuta av din favoritmusik, är VinterMelodi mössan för dig.
199,00 kr
VinterMelodi Stickad Mössa med Inbyggda Hörlurar - Svart
Slå två flugor i en smäll med VinterMelodi Stickad Mössa med Inbyggda HörlurarSvart, stilren och smart - VinterMelodi Stickad Mössa med Inbyggda Hörlurar är det bästa sättet att kombinera värme och musik under vintermånaderna. Denna stickade mössa ger ett trendigt uttryck samtidigt som den skyddar dina öron från kylan. De inbyggda hörlurarna erbjuder en klar och tydlig ljudkvalitet, perfekt för att lyssna på dina favoritlåtar eller poddar när du är på språng. Så varför välja mellan att skydda öronen från vinterkylan eller lyssna på musik? Med VinterMelodi Stickad Mössa med Inbyggda Hörlurar kan du göra båda.
249,00 kr