Lista på produkter efter tillverkare Guirma

Filtrera på
Kategorier
Price
kr kr
Filter
Elf Elegance Julförkläde
Bevara julstämningen med Elf Elegance Julförkläde!Skydda dina finkläder från matlagningens alla utmaningar med Elf Elegance Julförkläde. Detta julförkläde förenar stil och funktionalitet, och gör dig till julens mest eleganta köksmästare. Glänsande detaljer och lekfulla mönster förhöjer julstämningen och gör förklädet till en självklar detalj i varje julinspirerat kök. Elf Elegance Julförkläde är inte bara praktiskt, det är också en del av din juldekoration. Med detta förkläde är den problematiska kombinationen matlagning och finkläder något du kan skratta åt, samtidigt som du förbereder julens alla läckerheter. Förena nytta med nöje i julens tecken med Elf Elegance Julförkläde.
Ljusande Festlig Isbjörn Inflatable
Inflatable Isbjörn: En lysande festlig dekoration för julenLyft fram julstämningen med denna fantastiska Inflatable Isbjörn! En perfekt och enkel lösning för att dekorera ditt hem eller festplats utan större ansträngning. Denna uppblåsbara isbjörn är ett roligt och festligt sätt att välkomna dina gäster på, och ger ett minnesvärt intryck. Perfekt för dig som vill skapa en unik och festlig atmosfär. Dess lysande design gör att den sticker ut, samtidigt som den kompletterar din övriga juldekoration. Med Inflatable Isbjörn, kan du verkligen slå på stort till årets julfest!
2 995,00 kr
Universal Julmössa - Festive Edition
Allround Tomteluva - Din perfekta följeslagare i december
Denna Allround Tomteluva - December Edition är den enda huvudbonaden du behöver under hela julmånaden. Perfekt för både inomhus- och utomhusaktiviteter, denna vuxenhatt för maskerad ger en klassisk julstämning. Oavsett om du sitter vid julbordet eller är på väg till en fest, kommer denna tomteluva att vara din bästa vän. Med sin traditionella design och högkvalitativa material, erbjuder denna tomteluva både komfort och stil. Så varför vänta? Gör din december ännu mer minnesvärd med vår Allround Tomteluva - December Edition!
Glittrande Julstjärna-Scarf
Festlig Julgran-Hatt: Ett Unikt Alternativ till Tomteluvan

Gör dig redo att bli festens höjdpunkt med vår Festliga Julgran-Hatt. Denna unika och roliga accessoar är perfekt för alla som vill skippa den traditionella tomteluvan och istället bära en glittrande julgran på huvudet. Vår vuxenhatt för maskerad är inte bara ett utmärkt sätt att sprida julstämning, utan kan även inspirera till spontana danser runt granen - det vill säga, dig! Så varför inte göra ditt nästa julfirande extra minnesvärt med denna festliga hatt? Den är garanterat ett samtalsämne och kommer definitivt att få alla att le.
Jultomtens Glittrande Tiara
Tomtehjälpens Festliga Diadem: En Unik Julaccessoar

Förvandla dig till en av tomtens hjälpredor med Tomtehjälpens Festliga Diadem. Denna unika huvudbonad är perfekt för att skapa en rolig och festlig atmosfär på din nästa julfest. Med detta diadem kommer du garanterat att sticka ut bland alla traditionella tomteluvor. Det är inte bara ett roligt sätt att spexa till det, utan också ett utmärkt val för maskerader. Så varför inte göra ditt julfirande lite mer minnesvärt med denna charmiga och lekfulla accessoar?
Kosmisk Julgubbe Huvudbonad med Kungligt Skägg - Universell Storlek
Stjärnklar Tomtenisse Mössa med Majestätiskt Skägg - Perfekt för Julfesten

Denna Stjärnklar Tomtenisse Mössa med ett majestätiskt skägg är det perfekta tillbehöret för att bli julfestens stora stjärna. Inspirerad av tomten och hans flitiga hjälpredor, denna one-size mössa passar alla vuxna och ger en autentisk känsla av julens magi. Den är inte bara en rolig maskeradaccessoar, utan också ett utmärkt sätt att sprida julstämning. Med denna mössa kan du verkligen stoltsera med ett mäktigt skägg, precis som tomten själv. Så varför inte klä ut dig till en av julens mest älskade karaktärer och garanterat bli festens mittpunkt?
Festlig Glitter Krona-Nisseluva
Julglans Diadem-Tomteluva: En Perfekt Julaccessoar

Förvandla din julfrisyr till en festlig skapelse med Julglans Diadem-Tomteluva. Denna unika accessoar är ett utmärkt alternativ till den traditionella svettiga tomteluvan. Med sitt eleganta diademdesign, ger det dig möjlighet att behålla din frisyr samtidigt som du sprider julstämning. Perfekt för julklappsutdelning eller maskerad, detta diadem är en klockren accessoar för alla dina festligheter. Så varför inte byta ut den gamla tomteluvan mot något mer stilfullt och bekvämt? Med Julglans Diadem-Tomteluva kan du verkligen glänsa i julfirandet!
Festliga Julnisse Glasögon - Universell Storlek
Festliga Julnisse Glasögon - Perfekt Tillbehör till JulfestenSkapa en oförglömlig julstämning med dessa festliga Julnisse glasögon. Dessa unika och roliga glasögon kommer garanterat att liva upp alla typer av julfirande, oavsett om det är ett julbord, en julfest eller ett mysigt hemmajulstök. De är i universell storlek vilket gör dem passande för alla, så du kan bjuda in alla dina vänner och familjemedlemmar till ett riktigt roligt julfirande. Bär dessa spexiga brillor i december och bli festens mittpunkt. Vare sig du är värd eller gäst, kommer dessa glasögon att bidra till en minnesvärd och rolig julupplevelse.
Festliga Julblick Glasögon
Festliga Julblick Glasögon - Ett måste för en komplett julfirandeFörstärk din julfest med dessa fantastiska Festliga Julblick Glasögon. Vi tror att ingen julfestlighet är komplett utan dessa roliga och juliga glasögon. Gör ditt julfirande mer minnesvärt och levande med dessa udda, men ändå charmiga tillbehör. Dessa glasögon är inte bara spexiga, de är även en hänvisning till vår älskade Tomte, vilket ger en extra touch av julstämning. Så varför vänta? Säkra ditt julfirande med dessa spektakulära glasögon och upplev 100% av julens alla festligheter. Det är dags att fira jul på riktigt!
Festliga Julren Glasögon - One Size
Festliga Julren Glasögon - Ett Must-Have för Säsongens FirandeFörbered dig för en oförglömlig jul med våra Festliga Julren Glasögon! Dessa glasögon ökar julfestandet med hela 350% enligt våra amatöroptiker. Perfekta att ha på nästippen under december månads alla julbord och julfester. Om du vill skapa en lattjo stämning och sprida glädje bland dina nära och kära, så är dessa glasögon idealiska för dig. Våra Festliga Julren Glasögon i one size passar alla och kommer definitivt att bli en hit på din nästa julsamling. Så slå till nu och få den mest minnesvärda julen någonsin!
Festliga Julgranar Glasögon
Festliga Julgranar Glasögon – Din ultimata festaccessoar i decemberGe din juloutfit en extra färgstänk med dessa Festliga Julgranar Glasögon. Perfekta för att skapa en unik stil till julbordet eller ge en extra gnista till dina julfester. Dessa roliga och festliga brillor gör varje ögonblick ännu mer minnesvärt och lägger till en lekfull touch till dina julfiranden. Klä dig med dessa glasögon medan du dekorerar julgranen eller gör dig redo för alla festligheter som december månad har att erbjuda. Låt din julstämning lysa igenom med dessa festliga julgranar glasögon. Allt blir definitivt roligare med rätt accessoarer.
Jumbofest Uppblåsbar Ren
Sätt stämningen med en Jumbofest Uppblåsbar Ren för JulInför julen, sätt en festlig stämning med detta eye-catching tillskott till din juldekoration - Jumbofest Uppblåsbar Ren. Den är enorm och garanterar att fånga gästernas uppmärksamhet. Ett lekfullt och unik sätt att välkomna gästerna på, utan att göra en för stor åverkan på din utrymme. Denna uppblåsbara ren är det ultimata uttrycket för julglädje och kommer utan tvekan att bli en samtalspunkt på din julfest. Så varför inte ge din juldekoration en uppgradering med denna uppblåsbara ren?
2 995,00 kr
Bjällra Power Crown från Stånga - Universell Storlek
Stångas Styrka Diadem med Bjällra - Perfekt för Maskerad och Julfest

Förbered dig för att stånga dig fram i julens alla utmaningar med detta Stångas Styrka Diadem. Detta diadem är designat med två kraftfulla horn som ger en stark och mäktig look. Tillverkat i en stilren brun färg, passar det perfekt till både maskerad och julfest. Dessutom är det utrustat med en bjällra som lägger till en festlig touch. Med sin one size passform, är detta diadem bekvämt att bära för alla. Sätt din envisa släkting på plats denna jul med ditt nya maskerad diadem.
Jätte-Tomtenalle Dörrvakt
Jätte-Tomtenalle - Den ultimata dörrvakten för julUpptäck detta fantastiska tillbehör till ditt julpynt - Jätte-Tomtenalle Dörrvakt. En enorm, men ändå charmig nallebjörn, klädd i autentiska tomtekläder, ger dig möjligheten att välkomna dina gäster på ett unikt och festligt sätt. Perfekt för dig som tar julfirandet på högsta allvar och verkligen vill göra ett intryck. Denna jättenalle är inte bara en fantastisk dekoration, utan fungerar även som en vakt vid din dörr under julfesten. En riktigt märkbar detalj som garanterat kommer att imponera på dina gäster.
2 995,00 kr
Glittrande Julhatt i Röd/Grön - Universell Storlek
Festlig Paljett-Tomteluva i Röd/Grön - Perfekt för Julfesten
Förvandla dig till festens mittpunkt med denna Paljett-Tomteluva i Röd/Grön. Denna unika vuxenhatt är perfekt för maskerad och julpartyn. Glöm den traditionella tomteluvan och välj istället denna glittrande paljetthatt som garanterat kommer att få dig att sticka ut. Den är one size, vilket innebär att den passar de flesta. Gör som tomten och lys upp rummet med denna färgglada tomteluva. Det är inte bara en rolig accessoar, utan också ett sätt att sprida julstämning på ett annorlunda och festligt sätt.
Julfestens Vaktande Isbjörn - Uppblåsbar Dekoration med Tomteluva
Uppblåsbar Isbjörn - Julfestens Charmiga VaktareDenna uppblåsbara isbjörnsdekor med tomteluva blir en charmig och festlig detalj till din julfirande. En säker konversationsstartare som kommer att imponera på dina gäster och maxa stämningen. Stor nog för att vakta dörren till julfesten, men tillräckligt trevlig för att skapa ett varmt välkomnande. Detta är en perfekt dekoration för dig som vill ge din julfest en unik och minnesvärd touch. Enkel att blåsa upp och passar lika bra inomhus som utomhus. Så varför inte låta denna festliga isbjörn bli en del av dina jultraditioner?
2 995,00 kr
Traditionella Julkortsfest Kit - Fotobakgrund och Props 10-pack
Traditionella Julkortsfest Kit - Gör din jul extra speciell!Detta Traditionella Julkortsfest Kit är perfekt för dig som älskar att skapa unika och minnesvärda julkort. Kitet inkluderar en fotobakgrund och 10-pack med roliga tillbehör, allt du behöver för att skapa roliga och kreativa bilder till dina julkort. Oavsett om du är en del av en familj där det årliga julkortet är en älskad tradition, eller om du bara vill ha lite extra kul i jul, är detta kitet perfekt för dig. Skapa minnen som varar livet ut med detta roliga och kreativa kit.
Julglädjens Bevakande Pingvin - Uppblåsbar Festdekoration med Tomtemössa
Uppblåsbar Bevakande Pingvin - Din Perfekta JuldekorationFörstärk julstämningen med denna charmiga, uppblåsbara bevakande pingvin. Denna festliga dekoration, utrustad med en söt tomtemössa, är det perfekta sättet att välkomna dina gäster under julfirandet. Pingvinen, som står vakt vid dörren, ger en lekfull och minnesvärd entré till din fest. Lätt att blåsa upp, är den här dekorationen en rolig och enkel lösning för att maxa julglädjen i ditt hem. En jättehit bland både vuxna och barn, denna pingvin kommer garanterat att imponera på dina gäster och skapa ett oförglömligt intryck.
2 995,00 kr
Snögubbens Äransglasögon - Hjälteedition
Äransglasögon för Snögubben - HjälteeditionDessa unika Äransglasögon för Snögubben är dedikerade till alla snögubbar som varje år smälter bort eller får sin näsa olämpligt... I en värld full av tomtar, nissar och renar, är det dags att hedra den verkliga hjälten i vintersäsongen - den älskade snögubben. Med dessa glasögon kan du visa din uppskattning och respekt för dessa kortlivade hjältar. Tillverkade med högkvalitativa material, erbjuder de en bekväm passform och en stilfull design. Dessa glasögon är inte bara ett roligt tillbehör, men också en symbol för glädjen och nöjet av att bygga en snögubbe.
Snöfri Tidsbesparande Uppblåsbar Snögubbe
Uppblåsbar Snögubbe - Din Tidsbesparande Lösning för Vinterkul Med vår Uppblåsbar Snögubbe behöver du inte oroa dig för brist på snö eller tid. Denna tidsbesparande produkt ger dig all glädje av en traditionell snögubbe utan några av besvären. Enkel att blåsa upp och ställa upp, den ger en omedelbar vinterkänsla till din trädgård eller uteplats, oavsett väder. Perfekt för dem som älskar att dekorera för säsongen men saknar den nödvändiga tiden eller det rätta vädret. Vår Snöfri Snögubbe är ett roligt, praktiskt och bekymmersfritt tillägg till dina vinterdekorationer. Skapa minnen med minimal ansträngning och maximal kul!
3 495,00 kr
Jumbofestlig Tomte Entrévakt
Charmig Tomte Entrévakt för Festlig JuldekorationDenna Tomte Entrévakt är en perfekt inbjudan till julens glädje. Med en storlek som indikerar att han har njutit av ett gott år med mycket gröt, kommer denna tomte att ge ditt hem en riktigt festlig känsla. En idealisk juldekoration att placera vid entrén, kommer han att välkomna dina gäster med ett stort "Ho, ho, ho!". Med sin färgglada klädsel och vänliga ansikte, kommer denna entrévakt att lysa upp vintermörkret och sprida julefrid överallt. Gör din jul extra speciell med denna charmiga Tomte Entrévakt.
2 995,00 kr
Julskydds Förkläde - Tomtegrön One Size
Fira Julen i Stil med Julskydds Förkläde - Tomtegrön One SizeSkydda dina finkläder från julens alla delikatesser med vårt Julskydds Förkläde - Tomtegrön One Size. Detta förstklassiga förkläde är inte bara praktiskt, utan också en festlig accessoar som sätter extra kulör på julstöket. Med sin djupt gröna färg och tomtedesign, blir du julens mest stilsäkra kock. Anpassat för alla storlekar, garanterar detta förkläde en bekymmersfri julmatlagning. Känn dig både bekväm och festlig när du lagar allt från inlagd sill till kokande knäck. Se till att skydda dina kläder från oönskade fläckar samtidigt som du sprider julkänsla i köket med vårt tomtegröna förkläde.
Festliga Julfin Tomte/Nisse Slips
Festlig Julfin Tomte/Nisse Slips – Perfekt för JulfirandetFramhäv din julanda med denna Festliga Julfin Tomte/Nisse Slips. Enkel att sätta på och passar perfekt med en tomteluva eller ett juligt diadem. Denna slips gör dig omedelbart redo för julfesten. Produkten är designad med en julig estetik och förhöjer julstämningen på ett charmigt sätt. Perfekt för en rolig och festlig förvandling till en tomte eller nisse. Julslips Tomte/Nisse är inte bara ett roligt inslag till din julgarderob, men också en utmärkt present till den som älskar julen. Så, gör dig redo att bli "julfin" på nolltid med denna slips!