Användarvillkor

Villkor för Användning av Maskeradax.se

Välkommen till Maskeradax.se! Genom att använda vår hemsida godkänner du dessa villkor, så var snäll och läs dem noggrant.

  1. Affiliate Länkar: Vi använder affiliate länkar på vår sida. Det betyder att vi kan få en liten provision om du köper något via dessa länkar. Det kostar inte dig något extra, men det hjälper oss att hålla sidan igång.
  2. Innehåll och Information: Vi gör vårt bästa för att se till att all information på Maskeradax.se är korrekt och uppdaterad, men vi kan inte garantera detta. Vi tar inte ansvar för eventuella fel eller föråldrad information.
  3. Användarens Ansvar: Som användare är det ditt ansvar att se till att du inte bryter mot några lagar eller regler när du använder vår webbplats. Det är också ditt ansvar att säkerställa att de produkter du köper via vår webbplats är lämpliga och lagliga för ditt eget bruk.
  4. Upphovsrätt: Allt material på Maskeradax.se är skyddat av upphovsrätt och får inte kopieras eller användas utan vårt tillstånd.
  5. Externa Länkar: Vår webbplats kan innehålla länkar till andra webbplatser. Vi har ingen kontroll över dessa sidor och ansvarar inte för deras innehåll eller deras sekretesspraxis.
  6. Ändringar av Villkor: Vi förbehåller oss rätten att ändra dessa villkor när som helst. Om vi gör ändringar, kommer vi att uppdatera detta dokument på vår webbplats.
  7. Jurisdiktion: Dessa villkor styrs av Sveriges lagar, och eventuella tvister relaterade till dessa villkor ska lösas i Svenska domstolar.

Tack för att du använder Maskeradax.se!